аборт

Научете се как да се предпазвате от нежелана бременност!
Всички материали, публикации, коментари, теми и категории, както и цялото съдържание на Форума има само информационно предназначение. То няма консултативна насоченост и не бива да служи като основа за вземане на решения или предприемане на действия в дадена насока. По отношение приложимостта на съдържанието, и ако смятате че имате някакви гинекологични проблеми се препоръчва да се консултирате със Вашият Акушер – Гинеколог.

аборт

Ново мнениеот suzi2000 » 19 Май 2009, 13:31

здравейте
нова съм в този форум.имам много голям проблем.на 25 години съм-майка на 2 момчета.от 5 години живея в Гърция.преди няколко месеца разбрах че съм бременна но мъжът ми отказва да даде пари за аборт.знам че ще си навредя но 2 пъти пих по 20 таблетки аспирин наведнъж.исках да предизвикам аборт.но нищо не се получи.последно ми дойде в края на декември а до сега правят 5 месеца.незнам защо но страшно много усещам да се мърда вътре в корема ми.възможно ли е да е станало нещо на бебето от хапчетата и затова да се мърда много.при другите 2 деца не съм усещала в деветия такова местене.
моля не ме опреквайте но не се разбирам със съпруга си и не мога да си позволя преглед или аборт.дайте съвет.
suzi2000
любопитен
любопитен

Блог: Виж блога (0)
увеличи репутациятанамали репутацията

Трофеи

gold: 0 silver: 0 bronze: 0

Re: аборт

Ново мнениеот bubo » 19 Май 2009, 13:42

Какви са тия глупости с по 20 аспирина на веднъж ??? На времето по Военно-химическа подготовка ни казваха ,че изхода при 20 аспирина или 20 аналгина на веднъж е един и същ!!!?Радвай се ,че си останала жива след изпиването на 20 аспирина ?
Аз не съм гинеколог и въпреки това ти казвам задължително да отидеш на преглед !?
Изображение
Аватар
bubo
Администратор
Администратор

Блог: Виж блога (1)
Любимо питие: Отлежалото

Трофеи

gold: 4 silver: 18 bronze: 8

Ново мнениеот A.Belcheva » 19 Май 2009, 14:18

Задължително се нуждаете от спешен преглед при акушер -гинеколог !?
д-р Анна Белчева
Аватар
A.Belcheva
утвърден потребител
утвърден потребител

Професия: акушер-гинеколог

Трофеи

gold: 1 silver: 0 bronze: 1

Ново мнениеот sta » 27 Апр 2010, 12:04

Моля за помощ - спешно!

Необходимо ли е да се извърши профилактика с анти D гамаглобулин при аборт в 6-та седмица? Според гинеколога, който извърши манипулацията, това не е необходимо. Но преди това друг лекар, с който се консултирах, ме беше посъветвал да го направя. Моля за съвет. Все още имам възможност да се вместя в 72 -та часа след процедурата.
sta
любопитен
любопитен

Трофеи

gold: 0 silver: 0 bronze: 0

Назад към Нежелана бременност